Adres en route

! Tot en maart 2021 heb ik geen ruimte meer voor nieuwe klanten. 

Wilhelmina Blombergplein 5
1018 MW Amsterdam

Routebeschrijving
Het Wilhelmina Blombergplein bevindt zich tussen het Tropenmuseum en de achterzijde van Artis.

Met het openbaar vervoer
Er zijn veel manieren om de praktijk te bereiken met het openbaar vervoer:
Bus 22 halte Oostenburgergracht.
Tram 10 halte Alexanderplein.
Tram 9 (van Centraal Station naar Diemen en omgekeerd) halte Alexanderplein. Hetzelfde geldt voor tram 14.
Loop in alle  gevallen naar de gevel van de Oranje Nassaukazerne aan de Sarphatistraat. In het midden van deze gevel gaat u door een poortje en bent u op het Wilhelmina Blombergplein.

De dichtstbijzijnde halte van tramlijn 7 is de Korte ’s Gravesandestraat, loop vandaar de Sarphatistraat in richting benzinestation Texaco.

Het NS Station Muiderpoort en het Metrostation Weesperplein bevinden zich beide op een kilometer afstand. Als u vanaf het Centraal Station komt, kunt u bus nummer 22 nemen (stopt op de Oostenburgergracht).  Komt u van Amstel Station, neem dan metro lijn 54 richting Centraal station en stap uit bij het Weesperplein. Hier stapt u over op lijn 10 richting Azartplein en stapt uit op het Alexanderplein.

Met de auto
Vanuit alle richtingen ( Utrecht, Haarlem, Den Haag, Zaandam)  houdt u vanaf de autosnelweg, de A10 Ring Oost (of ook wel genoemd: Rondweg) aan. Neem op de A-10 Ring Oost afslag S114, dit is afslag ZeeburgCentrumArtis (door de Piet Heintunnel).
•    Uit de tunnel gekomen, gaat u linksaf
•    Neem hierna de tweede weg rechts (door het spoortunneltje)
•    Ga bij de stoplichten linksaf de brug over
•    Ga na het Texaco benzinestation linksaf de straat naast de Albert Heijn in, waar u uw auto kunt parkeren op het binnen-gebied van de Oranje-Nassaukazerne.

Parkeren
Het parkeertarief is het duurste tarief per uur in Amsterdam. Voor een goedkoper parkeertarief kunt u beter een parkeerplek zoeken in de directe omgeving, in Zeeburg, waar u aan komt rijden.  Of linksaf, bij de molen, de Dapperbuurt in. Vandaar loopt u naar het Wilhelmina Blombergplein.

Grotere kaart weergeven